Mjesto održavanja

Hotel Radisson Blu
Put Trstenika 19, Split, Hrvatska

Savršena lokacija za odmor uz more
Split ima povijest dugu 1700 godina, a sve je počelo s Dioklecijanovom palačom izgrađenom u 3. stoljeću. Unutar palače možete posjetiti i najstariju katoličku katedralu u Europi. Resort u Splitu tako nudi mogućnost nezaboravnog odmora, ima mnogo povijesnih znamenitosti u blizini, a i savršeno je odredište za sastanke i kongrese.

Vrhunski sadržaji za opuštajući odmor
Naš resort ima 252 elegantne sobe i apartmana, a svaki s besplatnim brzim bežičnim internetom. U naša tri restorana možete uživati u iznimno bogatom doručku sa švedskim stolom te u dalmatinskoj, internacionalnoj i mediteranskoj kuhinji na plaži. Odmorite se u spa-centru, uživajte na plaži ili zaplivajte u jednom od naših bazena. Naš je resort idealna lokacija i za događanja i vjenčanja: imamo osam soba za sastanke i elegantnu terasu za proslave na otvorenom.

Elegantni prostori za sastanke u Splitu
Radisson Blu Resort & Spa, Split savršena je lokacija za vaše sastanke. Nudi okruženje za konferencije u profesionalnoj i opuštajućoj atmosferi. Blizu smo poslovnog centra grada i imamo pogled na more. Organizatori konferencija mogu iskoristiti prednosti osam elegantnih soba za sastanke opremljenih besplatnim brzim bežičnim internetom i najsuvremenijom audio-vizualnom opremom. Naša lokacija na plaži istodobno je prekrasno mjesto za svadbe i privatne svečanosti. Bez obzira na to kakav događaj planirate, imamo sve što vam treba; naši stručnjaci za Sastanke & događanja mogu vam pomoći prilagoditi vašim potrebama naše pakete za sastanke, odabrati dekor i organizirati catering na lokaciji.