Upute i prijava sažetaka

-

Kontakt osoba: prof.dr.sc. Milan Milošević, e-mail: mmilosev@gmail.com

Pozivamo sve autore da pošalju sažetke svojih radova (za predavanje ili poster), najkasnije do 30.6.2024.

Sažeci se prijavljuju putem linka na službenoj internetskoj  stranici kongresa. 

Upute:

Ponovne prijave se ne prihvaćaju. Uzimaju se u obzir samo sažeci dostavljeni elektronički. Sve posebne upite (promjene podataka o autorima, ažuriranje objava o sukobu interesa) potrebno je poslati e-poštom na: mmilosev@gmail.com
Dvostruke prijave bit će odbačene.
Zadržavamo pravo promjene kategorije vašeg sažetka tijekom postupka recenzije.
Svi koautori dužni su prijaviti pojedinačni sukob interesa. Po registriranom sudioniku bit će prihvaćena najviše tri usmena izlaganja i tri postera.
Za svaki sažetak bit će odabrana samo jedna vrsta prezentacije.
Imajte na umu da će se adrese e-pošte koautora dane tijekom procesa podnošenja koristiti kako bi se osigurala sva komunikacija od strane tima za sažetke.

Rok za prijavu radova: 30.6.2024.

Obavijest o prihvaćanju radova: 5.8.2024.

POSTERI:
Upute za izradu postera bit će objavljene naknadno.
Svi prihvaćeni posteri bit će izloženi tijekom cijelog Kongresa. Samo odabrani će imati usmeno izlaganje autora u trajanju do 10 minuta.

VRIJEME PREDSTAVLJANJA:
Pozvani predavači će imati do 20 minuta plenarnog predavanja.
Autor prihvaćenog usmenog izlaganja imat će do 15 minuta za prezentaciju i 2 minute za raspravu.

Usmena prezentacija ili poster prezentacija neće biti moguća bez prijave na Kongres.
 
Teme

 

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU
Korištenjem, posjećivanjem i pregledavanjem ovih mrežnih stranica prihvaćate i suglasni ste s prikupljanjem osobnih podataka korisnika potrebnih za realizaciju naših usluga. Svugdje na našim stranicama, na mjestima prikupljanja podataka, raznim formama i obrascima, nalaze se objašnjenja o svrsi prikupljanja i korištenja osobnih podataka korisnika. Na našim mrežnim stranicama korisnici mogu ispunjavati upit ili rezervacijske forme gdje se također prikupljaju nužni podaci za realizaciju zatražene usluge. Korisnik nije nužan ispunjavati forme, ali ukoliko to učini dborovoljno pristaje na sve navedene uvjete prikupljanja osobnih podataka te korištenja istih u svrhu realizacije naših usluga. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima potrebne za realizaciju naših usluga. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga. Našim partnerima (npr.hotelijerima, prijevoznicima, avio kompanijama) dajemo samo nužne podatke potrebne za realizaciju njihovih usluga. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe. Podatke koje koristimo u promotivne svrhe prikupljamo isključivo putem npr. Newsletter forme gdje je korisnik upoznat u koju svrhu će se koristiti njegova email adresa.
Ukoliko  imate pitanja u vezi s navedenim ili želite s nama provjeriti stanje vaših osobnih podataka te ih ukloniti iz svih naših arhiva i zapisa, molimo vas kontaktirajte nas na email adresu gdpr@spektar-holidays.hr

 

IDI NA PRIJAVU SAŽETAKA